PERJANTAINA 25.11. NÖJENISSÄ OLUTMAISTELU!🍻

25Mar16:0019:45PERJANTAINA 25.11. NÖJENISSÄ OLUTMAISTELU!🍻Hyvä olut, hyvä ruoka ja hyvät ystävät kuuluvat yhteen!

Tapahtuman Tiedot

Saamme perjantaina 25.11.2022 vieraita Stallhagenin panimosta Ahvenanmaalta! 
Panimomestari Mats ”Matte” Ekholm ja Pub Stallhagenin ravintolapäällikkö Johanna Dahlgren tulevat Nöjeniin järjestämään maukkaan illan oluiden parissa. Illan aikana maistellaan Stallhagenin käsityöpanimon oluita pienen syötävän kera. Mats kertoo myös Stallhagenin olutfilosofiasta ja oluiden panemisesta.

Matte on vastannut Stallhagen Ab:n tuotannosta ja tuotekehityksestä vuodesta 2008. Kaikissa Stallhagenin oluissa maistuu hänen kädenjälkensä, hän määrittää oluen sielun. Matte on mukana koko prosessin ajan ideasta reseptinkehittämisen kautta aina oluen nauttimiseen asti. Koulutukseltaan Matte on panimomestari ja kokki. Hän on valmistunut Kööpenhaminan Scandinavian School of Brewing -panimokoulusta ja hänellä on työkokemusta myös baarimestarina, ravintolapäällikkönä ja kokkina.

Johanna aloitti keväällä 2010 Stallhagenissa ja on sittemmin kehittänyt paikan ravintola- ja pubitoimintaa. Johannan ruoka- ja juomafilosofian ydin on paikallisessa ja kestävässä kehityksessä. Vuonna 2016 Johanna nimitettiin Ahvenanmaan ruokalähettilääksi inspiroivasta ja innostuneesta työstään paikallisen ja kestävän kehityksen hyväksi. Hänellä on ravintoloitsijana intohimo ruokaan ja juomaan, korostuen ennen kaikkea olueen – olut kuuluu luonnollisesti pohjoismaiseen ruokakulttuuriin. Uusien makuyhdistelmien kokeileminen ja oluen juojien innostaminen uusiin kokemuksiin on ässä hänen hihassaan.

Kattauksia on kaksi: klo 16-17:45, ja 18-19.45.
Mukaan mahtuu 30 henkilöä / kattaus, hinta 35€/hlö.

Ilmoittautumislomake nojenhanko.fi/tapahtumia

Lisää

Aika

Marraskuu / November 25, 2022 16:00 - 19:45(GMT+03:00)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *