Metsämieli Vetäjäkoulutus 20.1.2024 Hangossa

20Tam09:0017:00Metsämieli Vetäjäkoulutus 20.1.2024 Hangossa

Tapahtuman Tiedot

Oletko kiinnostunut luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntämisestä osana omaa työtäsi?
Luonnon hyvinvointivaikutuksista on kattavaa tutkimustietoa maailmalta ja nykyään myös Suomesta. Jo 10 min oleskelu luonnnossa laskee sykettä ja kehon stressitasoa. Metsämieli -menetelmä yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset mielen taitojen kanssa ja on Suomessa kehitetty menetelmä.
Metsämieli -vetäjäkurssi (1 op) on tarkoitettu ohjelmapalveluiden tuottajille, eräoppaille, valmentajille sekä sote-, kasvatus- sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää Metsämieli-menetelmää omassa työssään. Metsämieli soveltuu mainiosti myös osaksi erilaisia hyvinvointitapahtumia.
Koulutuksessa keskitymme harjoitteiden taustoittamiseen, ohjaamisen harjoitteluun sekä lopuksi kunkin omiin vahvuuksiin perustuvan tuoteaihion suunnitteluun.
Kurssin suorittamisesta saat todistuksen sekä pätevyyden ohjata siemen- ja taimitason Metsämieli-harjoitteita.
Koulutus antaa myös valmiuksia Metsämieli-ohjaajakurssille hakeutumiseen.
Kurssin pääsyvaatimuksena on luonto- tai ohjelmapalveluiden tai muun soveltuvan alan kokemus, harrastustausta tai koulutus. Kurssiin liittyy etätehtäviä sekä ennen kurssia että sen jälkeen. Jos olet epävarma soveltuvuudestasi kurssille, ota yhteyttä erja@mixingnuts.fi ja katsotaan yhdessä mikä olisi hyvä ratkaisu.
Jos Metsämieli tai ohjaaminen on sinulle täysin vierasta, Metsämieli-menetelmään tutustuminen on suositeltavaa aloittaa erillisellä Metsämieli-peruskurssilla, jossa aiheeseen tutustutaan oman hyvinvoinnin näkökulmasta.
Olen kehittänyt virtuaalisen mahdollisuuden suorittaa peruskurssi ja se on saatavilla netissä. Pääset katsomaan aiheesta tästä linkistä: https://secure.mixingnuts.net/MMperuskurssimyyntisivu
Peruskurssi ei oikeuta ryhmien vetämiseen.

Hangon vetäjäkoulutuksen tiedot:

 • Aika: La 20.01.2024 klo 9 – 17
 • Paikka: Nöjen Yläkerta
 • Ryhmäkoko: 6 – 12 henkilöä
 • Hinta: 220e (sis alv)
  sisältää kurssisisällöt, ohjausmateriaalit
  ja todistuksen.

  Paikalla on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas. Hyrian opiskelijat saavat 5% alennuksen koulutuksesta.
  Varaa paikkasi täältä: https://secure.mixingnuts.net/Hankovet2001
  Saat alustavaa tietoa koulutuksesta mailissa heti, ja muutamia viikkoja ennen koulutuspäivää lisätietoa, ennakkotehtävän sekä laskun.
  Kurssin ohjaan minä, Erja Järvelä, Metsämielikouluttaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja luonto-ja ympäristöneuvoja.
  Webbisivuni: www.mixingnuts.fi

  MITÄ ON METSÄMIELI?
  Metsämieli kutsuu meidät kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, ihmisyyttä ja itsensä tuntemista. Metsämieli-menetelmä perustuu luonnon tutkittuihin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksiin, joita tehostetaan erilaisin luonnon inspiroimin harjoittein. Metsämieli-harjoittelu koostuu läsnäoloa ja palautumista lisäävistä harjoitteista sekä voimavaroja ja mielentaitoja vahvistavista harjoitteista. Säännöllinen Metsämieli-harjoittelu mm. kasvattaa voimavaroja ja joustavuutta, edistäen tietoisuutta ja tyytyväisyyttä omassa arjessamme.
  Tätä Suomessa 2000-luvulta alkaen kehitettyä konseptia voi hyödyntää arjen hyvinvointitapoina ulkoillessa metsässä, puistoissa, omassa pihapiirissä tai jopa sisätiloissa. Metsämieli sopii käytettäväksi yksin, kaksin tai isommalla porukalla vaikkapa perheen tai työkavereiden kanssa. Metsämieli-menetelmää käytetään nykyisin laajasti myös mm. varhaiskasvatuksessa, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, osana järjestöjen toimintaa sekä erilaisten matkailu- ja ohjelmapalveluiden ohessa

Lisää

Aika

Tammikuu / Januari 20, 2024 09:00 - 17:00(GMT+03:00)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *